Τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ σε βλέπει σαν φίλη!


Είναι φίλος σου, αλλά τελευταία βλέπεις η συμπεριφορά του να έχει αλλάξει.

Να έχει γίνει πιο ερωτική. Δεν είσαι σίγουρη όμως και φοβάσαι μήπως έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα. Σου έχει ξανασυμβεί, άλλωστε. Πώς λοιπόν να επιβεβαιώσεις αυτή την σκέψη σου;

Αν έχεις προσέξει στην «σχέση» σας τα παρακάτω σημάδια, τότε να είσαι σίγουρη ότι του αρέσεις και με το παραπάνω.

1. Στέλνει συνέχεια μηνύματα

Οκ, προφανώς μιλάτε αρκετά. Αλλά όταν σου στέλνει μηνύματα χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο και χωρίς να ρωτήσει κάτι τις βραδινές ώρες, τότε προφανώς ψάχνει αφορμή να μιλήσετε.

2. Είναι υπερπροστατευτικός

Συνήθως κάποιοι άντρες έχουν αυτό το αίσθημα της προστασίας προς μια γυναίκα. Εκείνος όμως είναι υπερπροστατευτικός, σε σημείο που δεν γίνεται να μη σου κάνει εντύπωση. Βγαίνεις μόνη και ανησυχεί μήπως δεν φτάσεις καλά σπίτι. Έχει αγωνία για σένα και αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά. Και όχι σαν φίλος.

3. Βγαίνετε πολύ μόνοι
[post_ad]Μπορεί να κανονίζετε συνεχώς όλη η παρέα, αλλά για ένα περίεργο λόγο καταλήγετε πάντα μόνοι σας. Η έξοδος σας μάλιστα μοιάζει σαν ραντεβού. Γκούχου-γκούχου.

4. Σου κάνει κοπλιμέντα

Κάθε φορά που σε βλέπει, σίγουρα θα «τσιμπήσεις» και από ένα κοπλιμέντο. Πόσο όμορφη είσαι, τι ωραίο μπλουζάκι, τι ωραία νύχια και οτιδήποτε υπάρχει πάνω σου τελοσπάντων είναι ωραίο. Εντάξει, και τα κοπλιμέντα έχουν όρια να ξέρεις.

5. Είναι πάντα εκεί για σένα

Σε οτιδήποτε χρειαστείς. Αν δεν είσαι πολύ καλά, τότε ξέρεις ότι μπορείς να μιλήσεις με κάποιον και σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

6. Ενοχλείται όταν ακούει για τον πρώην
Σαν φίλος σου που είναι, ξέρεις ότι μπορείς να του μιλήσεις για τον πρώην. Κάθε φορά όμως που το κάνεις, παρατηρείς ότι ενοχλείται και προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης. Τι άλλο σημάδι, θες;

7. Δεν έχει σχέση
Αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα με όλα τα παραπάνω, αφού όχι απλά δεν έχει σχέση αλλά δεν υπάρχει και τίποτα στον ορίζοντα. Τί; Ακόμα δεν είσαι σίγουρη ότι σε θέλει;
Πηγή
Τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι ΔΕΝ σε βλέπει σαν φίλη! Reviewed by Life City on 12:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.