Τατιάνα Στεφανίδου: «Ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια στοχοποίησης, φίμωσης και εκφοβισμού»


«Χαίρομαι που απέναντι σε αυτή την προσπάθεια σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενώθηκε…».

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

«Η μήνυση Λαγού ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια στοχοποίησης, φίμωσης και εκφοβισμού. [post_ad]Χαίρομαι που απέναντι σε αυτή την προσπάθεια σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος ενώθηκε όχι για να υπερασπιστεί βεβαίως εμένα, αλλά την ελευθεροτυπία, το δικαίωμα έκφρασης, το δικαίωμα του λόγου, την ανεξαρτησία του δημοσιογραφικού κόσμου, του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και χαίρομαι όταν βλέπω ότι απέναντι στη βία και τον φασισμό υπάρχει κάτι που μας ενώνει όλους. Θέλω να πω ότι δεν τίθεται θέμα υποστήριξης στο πρόσωπό μου, δηλαδή, δεν αισθάνομαι ότι διώκομαι εγώ ως πρόσωπο μόνο. Βεβαίως στοχοποιήθηκα, σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι, ίσως αυτό να ήταν μια επίδειξη δύναμης απέναντι σε μια γυναίκα δημοσιογράφο. Θα πρότεινα να δούμε όχι το δέντρο, αλλά το δάσος», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου: «Ήταν μια ξεκάθαρη προσπάθεια στοχοποίησης, φίμωσης και εκφοβισμού» Reviewed by Life City on 8:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.