Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου 2017


Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12/3/2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 12 Μαρτίου 2017, ώρα Ελλάδας 16:53, η Πανσέληνος γίνεται στις 22ο 13΄ της Παρθένου και έχει επιρροή +/- 7 ημέρες. Η Πανσέληνος στην Παρθένο κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.


Πανσέληνος στην Παρθένο:
Οι επικρίσεις και η υπερβολική ανάλυση κλονίζουν την ψυχική σου ισορροπία.

Η Πανσέληνος αυτή ευνοεί τις δράσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή και επίσης συμβάλλει σε μια συνολική αίσθηση ψυχικής, σωματικής και πνευματικής αναγέννησης. Μας βοηθά να εξαγνίσουμε τις προθέσεις μας και να θέσουμε υψηλότερα οράματα στη ζωή μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για το παρελθόν και το παρόν και να κάνουμε τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας πραγματικότητα στο μέλλον. Αυτή η Πανσέληνος επιτρέπει τον εσωτερικό προβληματισμό στην ψυχή και το πνεύμα μας και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας θα πρέπει να κατευθύνεται βασιζόμενο στο δημιουργικό νου μας και στα συναισθήματά μας. Το άγχος μας θα είναι έντονο και τώρα σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ή κάνουμε κάποια πράγματα. Ό,τι δε λειτουργεί σωστά στη ζωή μας, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και όχι υπερβολικά επικριτικοί. Χρειάζεται να έχουμε ισορροπία μέσα μας και να περιμένουμε σε ό,τι αποφασίζουμε να κάνουμε, για να έχει διάρκεια. Υπάρχει ένταση μέσα μας, καθώς εστιαζόμαστε στις μικρές λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα στο σύνολό τους.


Πανσέληνος στην Παρθένο και προβλέψεις για τα ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Πανσελήνου στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στον αναλυτικό και εργατικό έκτο οίκο σας, δίνετε σημασία σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί άγχος, πίεση και εκνευρισμό. Τώρα σας είναι δύσκολο να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, γίνεστε τελειομανείς και αγχώνεστε με τα μικρά πράγματα της ζωής. Κανείς δεν μπορεί να σας αλλάξει το μυαλό, το μόνο άτομο που μπορεί να το κάνει είστε εσείς. Ίσως νιώσετε ότι σας έχουν επιβληθεί πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα και τώρα θέλετε να δραπετεύσετε από όλη αυτήν την πίεση. Η εργασία σας ή κάποια άτομα στον εργασιακό σας χώρο θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άγχος, αλλά έχετε τη λογική και τις πρακτικές ιδέες να επιφέρετε τελικά θετικά αποτελέσματα και να απελευθερωθείτε από τις αλυσίδες που σας δεσμεύουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αυξάνεται η ένταση των συναισθημάτων σας και η ευαισθητοποίησή σας, ενώ κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σας ωθήσουν να δείτε με διαφορετικό τρόπο τη σχέση σας. Επιδιώκετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας πιέζουν και σας αγχώνουν και να απαλλαγείτε από κάθε περιορισμό. Αν και θα έχετε την επιθυμία να αναλώσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας, το πιο πιθανό είναι ότι θα το κάνετε μόνο αν έχετε επιλύσει τις υποχρεώσεις σας κι αν έχετε διαθέσιμο χρόνο. Αν είστε μόνοι, είστε περισσότερο αναλυτικοί και επιλεκτικοί στις επιλογές σας, κρίνετε με τη λογική σας και δεν αφήνετε τα συναισθήματά σας και το πάθος σας να εξουσιάσουν την καρδιά σας. Ένας νέος έρωτας ξεκινά να ανθίζει ή μπορεί να συμβεί μια εγκυμοσύνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας απασχολούν περισσότερο το σπίτι και η οικογένειά σας καθώς αναλύετε καταστάσεις του παρελθόντος και έχετε την καλή διάθεση να ξεκαθαρίσετε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις. Τώρα βάζετε στην άκρη τη διασκέδαση και αναζητάτε τη συναισθηματική ασφάλεια, να νιώσετε περισσότερη συναισθηματική εγγύτητα με την οικογένειά σας και τα οικεία προς εσάς πρόσωπα. Καταβάλετε προσπάθειες να οικοδομήσετε μια σταθερή συναισθηματική βάση και να πετύχετε τους στόχους σας. Ίσως πάλι προκύψουν κάποιες διαφορές για ένα ζήτημα ακινήτων, καθώς τώρα κολλάτε σε ανούσια ζητήματα και αγχώνεστε με τις λεπτομέρειες. Από τη θετική πλευρά, κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα σας ωθήσουν να αποβάλετε τις παλιές, αρνητικές σας συνήθειες και να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σκέφτεστε αναλυτικά τι άποψη έχουν οι άλλοι άνθρωποι για σας, προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να κατανοήσετε τους γύρω σας. Κάνετε αρκετές αναλυτικές συζητήσεις και κατανοείτε τις προθέσεις των άλλων ανθρώπων, χωρίς να σας το πουν. Προσπαθήστε να κινηθείτε με διπλωματία, προκειμένου να αποφύγετε οποιουδήποτε είδους αντιπαράθεση με τους γύρω σας. Μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν τη δουλειά ή τα οικονομικά σας ή την ερωτική σας ζωή και τα συναισθήματά σας. Ίσως ακόμα καταφέρετε να επιλύσετε παρεξηγήσεις με τα αδέλφια σας ή τους συγγενείς σας, και με την ήρεμη επικοινωνία και τη λογική σας, αναζωογονείτε τις σχέσεις σας. Ο αναλυτικός και στρατηγικός τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά στη σύναψη μιας νέας οικονομικής συμφωνίας.

ΛΕΩΝ
[post_ad]Με την Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, ο αναλυτικός και λογικός τρόπος σκέψης σας, σας βοηθά στην οικονομική σας σταθερότητα, αλλά και να αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές διακυμάνσεις. Τώρα ίσως δουλεύετε σκληρότερα ή πιο μεθοδικά, προκειμένου να λάβετε μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση σε σχέση με τα χρήματα. Το πρακτικό μυαλό σας, σας βοηθά να διαχειρίζεστε καλύτερα τα οικονομικά σας και να επιφέρετε οικονομική ισορροπία, περιορίζοντας τις περιττές σπατάλες σας. Είναι πιθανό να πάρετε κάποια οικονομικά ρίσκα, συμβουλευόμενοι το ένστικτό σας και τις εμπειρίες σας. Ίσως ακόμα απομακρυνθείτε από κάποια άτομα, τα οποία υπονομεύουν τις προσπάθειές σας για οικονομική σταθερότητα ή αν βλέπετε ότι δεν εναρμονίζονται οι αξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικότητάς σας, βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, την οποία όμως περιμένατε καιρό τώρα. Το φεγγάρι θα σας εμπνεύσει να δείτε διαφορετικά τη ζωή, ίσως ακόμα και να αλλάξετε ριζικά τις καθημερινές σας συνήθειες ή αντιμετωπίσετε μια μεταστροφή στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Νιώθετε την ανάγκη να έχετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τους γύρω σας, έτσι κάνετε προσπάθειες να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους οικείους σας και να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις. Ίσως ακόμα δημιουργήσετε νέες σχέσεις, οι οποίες θα αποδειχτούν τόσο σταθερές, όσο και συναρπαστικές. Προχωράτε μπροστά, αλλά με προσεκτικά και αργά βήματα, δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες και φροντίζοντας πάση θυσία να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας ζητά να αναλύσετε τις καταστάσεις του παρελθόντος και να εστιαστείτε περισσότερο στις συναισθηματικές ανάγκες της ψυχής σας, απομακρύνοντας από τη ζωή σας όσους και ό,τι σας δημιουργούν πόνο και θλίψη. Κρυμμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά φροντίστε να ενεργείτε με γνώμονα τη λογική και όχι τα συναισθήματά σας. Μη βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και κρίνετε ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους. Έρχεστε αντιμέτωποι με τους κρυμμένους φόβους σας και βλέπετε τη σκληρή πραγματικότητα στις σχέσεις σας, βγαίνοντας από την ουτοπία σας. Περνάτε τώρα περισσότερο χρόνο μόνοι σας, συλλογιζόμενοι το παρελθόν, αλλά και κάνοντας νέα όνειρα στη ζωή σας. Η συμπόνια και η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων θα σας παρέχουν υποστήριξη και νιώθετε γύρω σας ένα κλίμα εμπιστοσύνης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, κάνετε μια ενδελεχή ανάλυση του κοινωνικού κύκλου σας και των φίλων σας, ενεργοποιείται η κοινωνική σας ζωή και εστιάζεστε τώρα σε νέους στόχους. Ίσως προβληθείτε στο διαδίκτυο ή οι φίλοι σας, σας βοηθήσουν στην εύρεση μιας νέας εργασίας. Λαμβάνετε συναισθηματική ικανοποίηση από τους φίλους σας και μέσω της συμμετοχής σας σε ομάδες, και έχετε την καλή διάθεση να παρέχετε τις υπηρεσίες σας για το καλό μιας ομάδας. Ίσως, από την άλλη, οι φίλοι σας να σας στηρίξουν στα προβλήματά σας, βλέπετε τώρα τη ζωή υπό ένα πιο θετικό πρίσμα. Σας προσφέρονται δυνατότητες να κάνετε νέους φίλους με άτομα που υποστηρίζουν τις ιδέες και τα ταλέντα σας. Κάποιος μπορεί να σας ωθήσει να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες, τις οποίες φέρετε εις πέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, προσπαθείτε να επιφέρετε ισορροπία μεταξύ των οικείων προς εσάς προσώπων και της οικογένειάς σας, με την καριέρα σας. Οι αναλυτικές και πρακτικές ιδέες σας, σας βοηθούν στην αποπεράτωση ενός έργου, ενώ οι συμβουλές των ανωτέρων σας έχουν θετικά αποτελέσματα στην εργασία σας. Έχετε μια δυναμική ​​και δημιουργική ενέργεια για να αλλάξετε τα αρνητικά πρότυπα στην εργασία σας, να απελευθερωθείτε από άτομα που στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας όνειρα και να ορίσετε νέους στόχους στη σταδιοδρομία σας. Προσέξτε τον επιτακτικό τρόπο επιβολής των ιδεών σας, καθώς επίσης τη δύναμη και την εξουσία σας, κυρίως στους συνεργάτες και τους υφισταμένους σας. Η εργασία σας θα απαιτήσει τώρα περισσότερο την προσοχή σας και παράλληλα με κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες και υποχρεώσεις, θα χρειαστεί να θέσετε προτεραιότητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, βάζετε στην άκρη την εργασία σας και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, θέλετε τώρα να βγαίνετε περισσότερο έξω, να είστε σε κίνηση και να διασκεδάσετε. Μπορεί να κάνετε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή να κινηθείτε για να μάθετε κάτι νέο, που θα έχει θετική επίδραση στην εργασία σας. Τώρα κάνετε αρκετές συζητήσεις γύρω από τη θρησκεία και τη φιλοσοφία, αλλά προσέξτε το δογματισμό σας, καθώς θα προκαλείτε τους άλλους με το εκκεντρικό ύφος σας. Θέλετε να ζήσετε την περιπέτεια και την εξερεύνηση, τονώνεται το μυαλό σας κάνοντας κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Είστε πιο ανοιχτοί προς τους άλλους κι αυτό σας βοηθά να μάθετε πολλά από τις εμπειρίες τους. Ίσως ανακαλύψετε μια νέα φιλοσοφία ζωής, που αλλάζει τις συνθήκες διαβίωσής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, κρυφά συναισθήματα που ήταν καιρό θαμμένα μέσα σας βγαίνουν στην επιφάνεια και αφήνετε πίσω σας οριστικά ξεπερασμένες ιδέες ή μια αρνητική κατάσταση ή κάποιο πρόσωπο, ξεκινώντας από την αρχή τη ζωή σας. Ένας στενός φίλος ή ο σύντροφός σας, σας βοηθούν να απομακρύνετε από την ψυχή σας οποιοδήποτε παρατεταμένο φόβο ή θυμό και να τα μετασχηματίσετε σε αγάπη και αποδοχή. Η σεξουαλικότητά σας θα είναι έντονη και μαγεύετε το αντίθετο φύλο με τη γοητεία και το μαγνητισμό σας. Αν είστε σε σχέση, κοντρολάρετε τη ζήλια και την κτητικότητά σας και φροντίστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας. Κάποια χρέη, ίσως φορολογικά, έρχονται στο προσκήνιο για να σας απασχολήσουν ή ορίζετε νέα υγιή όρια όσον αφορά τις υποχρεώσεις των άλλων ανθρώπων απέναντί σας, φροντίζοντας να είστε σαφείς και δυναμικοί.

ΙΧΘΥΣ

Με την Πανσέληνο στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, αναζητάτε την επαφή με τους άλλους ανθρώπους, παραγκωνίζοντας τις προσωπικές σας ανάγκες. Κάνετε ένα βήμα πίσω και αναλύετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, πώς οι ενέργειές σας και οι εμπειρίες του παρελθόντος έχουν επηρεάσει την ερωτική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Αν είστε σε σχέση, έχετε διάθεση συμβιβασμού και την ανάγκη να απομακρύνετε το συναισθηματικό κενό με τον αγαπημένο σας. Αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να γίνει πιο σταθερή ή αντίθετα να ανακαλύψετε ότι δεν είναι υγιής και ότι οι δρόμοι σας πρέπει να χωρίσουν. Αν είστε μόνοι, είστε αναλυτικοί στις επιλογές σας και ίσως δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση με κάποιον/α που φέρνει ενθουσιασμό στη ζωή σας. Είναι στο χέρι σας τώρα να υπάρχουν αρμονία και ισορροπία σε όλες σας τις σχέσεις, αρκεί να βάλετε σε δράση την καλή σας διάθεση για τη βελτίωση της ζωής σας.
via
Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 12 Μαρτίου 2017 Reviewed by Life City on 4:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.