Λάρισα: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια


Συγκλονίζουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό μέσα σε σακούλα από εργαζόμενους στη διαλογή απορριμμάτων ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ...
στη Γυρτώνη της Λάρισας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, τα στοιχεία που προέκυψαν από τη νεκροψία - νεκροτομή, που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Χρήστος Κραβαρίτης, είναι πολύ σημαντικά για τις Αρχές, που συνεχίζουν τις έρευνες.
Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το έμβρυο ήταν 24 εκατοστών και περίπου 250 γραμμαρίων. Έτσι, κατά προσέγγιση ήταν περίπου 5 μηνών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το έμβρυο ήταν νεκρό μέσα στη μήτρα της γυναίκας.
[post_ad]Οι κακώσεις που έφερε ήταν μεταθανάτιες, κατά τη φάση εξόδου, ενώ η επέμβαση, σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε από γιατρό.
Με βάση την εικόνα που υπάρχει, πλέον, το μεγάλο ερώτημα είναι πού έγινε η επέμβαση, κι αν βέβαια πρόκειται για νόμιμη διαδικασία.
Την ίδια ώρα, οι ιστολογικές εξετάσεις αναμένεται να αποκαλύψουν κάτι πολύ σημαντικό: Αν το έμβρυο πέθανε πριν ή μετά τη χειρουργική επέμβαση.
Πηγή
Λάρισα: Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια Reviewed by Life City on 5:23 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.