ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για τη μικρή Μαντλίν: Λαθρέμποροι την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια


Θρίλερ δίχως τέλος είναι η υπόθεση της μικρής Μαντλίν, η οποία εδώ και δέκα χρόνια είναι εξαφανισμένη, δίχως να έχει δώσει σημείο ζωής.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το 3χρονο κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 3 Μαϊου του 2007 από πολυτελές θέρετρο της Πορτογαλίας.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι της έχει συμβεί, και μόνο υποθέσεις ή εικασίες γίνονται.

Μια εξ΄αυτών είναι και αυτή ενός πρώην ερευνητή της Scotland Yard, του Colin Sutton, ο οποίος δεν αποκλείει τηνΜαντλίν να την άρπαξαν λαθρέμποροι και να την πούλησαν στο Μαρόκο.


[post_ad]«Η Μαυριτανία αποτελεί ένα ενδεχόμενο και πρέπει να ερευνηθεί» τόνισε ο Sutton, υποστηρίζοντας πως συμμορίες στη γύρω περιοχή της Μαυριτανίας, στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή, κάτι που πιστεύει πως συνέβη και με την Μαντλίν.

Μάλιστα ένα παιδί που έμοιαζε με τη μικρή Μαντλίν φέρεται να εντοπίστηκε στο Μαρόκο, με τη Mari Olli που ήταν με τον σύζυγό της Ray Pollard να τονίζει ότι το παιδί έμοιαζε λυπημένο και τη ρώτησε αν «μπορούμε να δούμε σύντομα τη μαμά;».

Το ζευγάρι επικοινώνησε με τις αρχές στο Leicestershire και οι αστυνομικοί μεταβίβασαν το μήνυμα στους συναδέλφους τους στην Πορτογαλία. Ιδιωτικοί ερευνητές που έχει προσλάβει η οικογένεια εξετάζουν τη θεωρία η μικρή Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο, χωρίς να είναι σίγουρο πως εξετάζει το ίδιο και η αστυνομία.

via
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΟΚ για τη μικρή Μαντλίν: Λαθρέμποροι την πούλησαν σε πλούσια οικογένεια Reviewed by Life City on 10:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.