Αυτό το Τσιουάουα έμεινε έγκυος, αλλά η Κοιλιά του Πρήστηκε σαν Μπαλόνι. Όταν γέννησε, αποκάλυψε το Μεγάλο Μυστικό…


To μέσο τσιουάουα γεννάει 5 κουταβάκια, αλλά η παρακάτω μανούλα ξεπέρασε τις προσδοκίες. Το 2011, η Dawn και ο Bill Slater είχαν ένα ευτυχισμένο σπιτικό. Η οικογένεια τους αποτελούνταν από 4 ενήλικες, έναν έφηβο, ένα μωρό 7 εβδομάδων, ένα collie terrier και δύο γάτες. Α, και τρία τσιουάουα. 

H Dawn και ο Bill έμαθαν ότι ένα από τα τσιουάουα τους, η Coco, ήταν έγκυος. Οι κτηνίατροι τους είπαν να περιμένουν 5 κουταβάκια.
Αλλά όταν η Coco μπήκε στην διαδικασία τοκετού, συνειδητοποίησαν ότι η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακή.

Τα κουταβάκια της Coco είχαν μέγεθος ποντικιού όταν γεννήθηκαν, το μικρότερο μάλιστα ζύγιζε 56 γραμμάτια. Όταν γεννήθηκε και το πέμπτο κουταβάκι, η Dawn και ο Bill ανάσαναν ανακουφισμένοι. [post_ad]Άρχισαν γρήγορα να περιποιούνται την σκυλίτσα και τα κουταβάκια της για να νιώσουν άνετα. Αλλά τότε η Coco άρχισε να γεννάει… ξανά!

Ένα ένα συνέχισαν να βγαίνουν κι άλλα κουταβάκια. «Αυτό είναι απλά αδύνατο», σκέφτηκε ο Bill. «Πότε θα σταματήσει;» Δείτε στο βίντεο τι συνέβη όταν η Coco άρχισε να γεννά. Κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness δημιουργώντας μια ξεχωριστή κατηγορία για τα τσιουάουα!

Αυτό το Τσιουάουα έμεινε έγκυος, αλλά η Κοιλιά του Πρήστηκε σαν Μπαλόνι. Όταν γέννησε, αποκάλυψε το Μεγάλο Μυστικό… Reviewed by Life City on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.