Στάθης Ψάλτης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκας του μία μέρα μετά την κηδεία


Τον πιο δύσκολο αποχαιρετισμό της ζωής της έκανε η Χριστίνα Ψάλτη. H σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο το μεσημέρι της Παρασκευής και άφησε την τελευταία του πνοή στο αντικαρκινικό νοσοκομείο, είπε το τελευταίο αντίο στον σύντροφό της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο θάνατος του αγαπημένου της την συγκλόνισε και έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης μέσα από το instagram της, μία μόλις ημέρα μετά την κηδεία του.

Τα τελευταία χρόνια του Στάθη Ψάλτη ήταν γεμάτα και χαρούμενα και μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε, η γυναίκα της ζωής του Χριστίνα που όπως είχε δηλώσει ήταν δώρο από τον Θεό. Στάθηκε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή. Ήταν συνεχώς μαζί του στο νοσοκομείο για να τον φροντίσει και να τον προστατέψει ακόμα και κλέινοντάς του την τηλεόραση για να μην μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του. Ο Στάθης Ψάλτης γνώριζε ότι έχει καρκίνο αλλά όχι ότι ήταν μεταστατικός.
via
Στάθης Ψάλτης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της γυναίκας του μία μέρα μετά την κηδεία Reviewed by Life City on 1:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.