Πώς να μην χάνετε την στύση, όταν βάζετε προφυλακτικό


Πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, το οποίο δεν έχει να κάνει με την φυσιολογία του αναπαραγωγικού τους συστήματος, ούτε και με κάποια ασθένεια. Είναι καθαρά θέμα που ακουμπάει σε ζητήματα αίσθησης του πέους στην $εξουαλική επαφή και ψυχολογίας την στιγμή που ο άντρας πρέπει να φορέσει προφυλακτικό.
Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εκείνον, αν χάσει την στύση του εν μέσω της $εξουαλικής πράξης, λόγω του προφυλακτικού. Επίσης, πολλοί άνδρες ισχυρίζονται ότι δεν έχουν σχεδόν καμία αίσθηση στο πέος τους από την διείσδυση, όταν φορούν προφυλακτικό και αυτό είναι που τους κάνει να χάνουν την στύση τους.

Δείτε τι λένε δύο εξειδικευμένοι γιατροί, ως λύσεις στο συγκεκριμένο πρόβλημα:

Δρ Jan Schifren, γυναικολόγος και ειδική στην αναπαραγωγική ενδοκρινολογία, καθηγήτρια στην Σχολή Ιατρικής του Χάρβαρντ

Πολλοί άνδρες που έχουν ιστορικό στυτικής δυσλειτουργίας φοβούνται ότι ένα διάλειμμα την ώρα του $εξ για να βάλουν το προφυλακτικό θα τους αναγκάσει να χάσουν τη στύση τους.
[post_ad]Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα στύσης χωρίς να αποκλείσετε το προφυλακτικό από το $εξ:


  • Να έχετε το προφυλακτικό σε κοντινή απόσταση και ήδη ανοιγμένο.
  • Αφήστε την σύντροφό σας να σας βοηθήσει να βάλετε το προφυλακτικό, αν και εκείνη νιώθει άνετα με αυτό.
  • Εστιάστε την σκέψη σας σε μια ερωτική φαντασίωση, καθώς βάζετε το προφυλακτικό. Αυτό θα σας πάρει το νου από το πώς θα κρατήσετε την στύση σας.
  • Ερεθίστε το πέος σας με το χέρι σας, καθώς ετοιμάζετε το προφυλακτικό για να το βάλετε.
  • Δρ Madeleine Castellanos, ψυχίατρος νευρολόγος με ειδίκευση στην $εξουαλική θεραπεία, καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Albert Einstein College of Medicine


Είναι συχνά χρήσιμο να βάζετε προφυλακτικό ως μέρος του "παιχνιδιού" στο $εξ.


  • Η γυναίκα μπορεί να συνεχίσει το τρίψιμο του πέους για να διεγείρει τον άντρα ή να προβεί και σε άλλες ερεθιστικές μεθόδους, ενώ εκείνος βάζει το προφυλακτικό, αντί να σταματήσουν και οι δύο και να επικεντρωθεί η ένταση εκείνη την ώρα στο προφυλακτικό.
  • Επίσης, μπορεί η γυναίκα να βάλει εκείνη το προφυλακτικό στον άντρα, χρησιμοποιώντας τα χέρια ή το στόμα της, για να διατηρήσετε τη διέγερση και τον $εξουαλικό ρυθμό αμείωτο.
  • Αν προσθέσετε και κάποιο λιπαντικό (φαρμακολογικά εγκεκριμένο) στο εξωτερικό του προφυλακτικού, αφού είναι ήδη πλήρως εφαρμοσμένο στο πέος, επειδή αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει τον άντρα στο να αυξηθεί η αίσθησή του στο πέος του την ώρα της διείσδυσης για να διατηρήσει την στύση του.
  • Ο άντρας μπορεί επίσης να δοκιμάσει ένα λεπτότερο προφυλακτικό από λάτεξ, ή ένα προφυλακτικό από πολυισοπρένιο (polyisoprene) ή από πολυουρεθάνη (polyisoprene), το οποίο μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερη αίσθηση στο $εξ.
Πώς να μην χάνετε την στύση, όταν βάζετε προφυλακτικό Reviewed by Life City on 2:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.