Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τη «σκευωρία» των Διασήμων στο Survivor κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου!


"Ο λόγος που τον στοχοποίησαν είναι..." - Τι θέση πήρε η τραγουδίστρια στον καβγά Ντάνου Σπαλιάρα;
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάθισε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και αφού ξεπέρασε την αρχική αμηχανία, «λύθηκε» και αποκάλυψε αρκετά για τους Διάσημους και τη στάση τους απέναντι στον Γιώργο Αγγελόπουλο.


Αρχικά, η τραγουδίστρια, σχολιάζοντας τον χθεσινό καβγά ανάμεσα στον Ντάνο και τον Γιάννη Σπαλιάρα, είπε: «Στη μέση είναι το δίκιο. Ο Γιάννης, ήταν λίγο χοντροκομμένο αυτό αλλά όσοι τον ξέρουν γνωρίζουν ότι τα κάνει κάτι τέτοια. Σίγουρα τον Γιώργο τον πείραξε. Όλο το βάρος έχει πέσει στον Γιώργο από όλη την ομάδα. [post_ad]Ο Γιώργος δεν μπορεί ούτε μία φορά να μην παίξει και τη νιώθει αυτή την ευθύνη. Τον πείραξε σίγουρα ότι δεν έφαγαν. Ο Γιώργος πεινάει πάρα πολύ».

Για ποιο λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο των Διασήμων; Βασικά, υπήρχε πραγματικός λόγος; «Ο λόγος που τον στοχοποίησαν είναι πρόφαση για μένα και είναι αυτό που έγινε με τα φαγητά. Ξεκίνησε από εκεί, αλλά μετά βόλεψε… Στην τελική, όλοι φάγαμε. Μαζί τα φάγαμε!», εξομολογήθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τη «σκευωρία» των Διασήμων στο Survivor κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου! Reviewed by Life City on 2:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by LIFE CITY © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.